Leírás és Paraméterek
Miért szeretjük:
Késői szüretelésű édes fehérbor. A feldebrői Gecse István a Hárslevelű fajtára fektette a hangsúlyt, számtalan édesbora létezik különböző cukortartalmakkal és mélységekkel. Ez a bor a világ legjobb Hárslevelűje címet nyerte el, egy szakmai csoda, az érlelt 6 p aszúkra jellemző gombás, kenyeres diós íz és illatvilággal, ami hallatlanul sokrétű. A hazai és nemzetközi borversenyekről 10 nagyaranyat vagy aranyat hozott el.
Mihez ajánljuk
Önmagában is tökéletes, de az édes borokhoz passzoló szokásos kéksajtok, libamás pástétomok mellé is nagyszerű élmény.
Ajánljuk hozzá:
Amennyiben ajándéknak szánja, válasszon hozzá különleges díszdobozt is, melyet gravírozással egyedivé téve igazán személyessé varázsolhatjuk ajándékát.
Saját fogyasztás esetén tárolásukhoz válasszon az oldalunkon található fa, kovácsoltvas és további egyedi bortartók közül.
Az igazi ínyencek pedig feltétlenül nézzenek rá bon-bon és delikátesz kínálatunkra, ahol különleges édességekkel, borkocsonyákkal, pástétomokkal és egyéb finomságokkal várjuk.
Fajta: | Hárslevelű |
Karakter: | Minőségi desszertbor |