Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kamocsay Ákos

Budafok a borászat Mekkája. Nem véletlen, hogy Kamocsay Ákos itt végezte el a Borászati Technikumot, majd egy móri kitérő után megalapítják a Hilltop Borászatot. Mára elérték a 100.000 hektoliternyi termelést, éves szinten a forgalmazott borok száma 7-8 millió. Főleg brit területekre exportálnak, de az USA, Japán, Kína és Skandinávia is örömmel vásárol tőlük.

400 hektáron folyik a termesztés és borkészítés, a Kamocsay Prémium borok pedig igazán világhírűek.

Ákos több nemzetközi versenyről hozta el az aranyérmet, 1997-ben pedig őt választották Angliában az év borászának.

Fehérborai ár-érték arányban is kiemelkednek a hazai választékból.

Rendezés: