Leírás és Paraméterek
A szőlő első szelektálása már a kézi szüretet követően megtörténik, a második ellenőrzés és válogatás pedig rögtön a pincébe érkezése után. A fermentációra hőmérsékletszabályozott rozsdamentes acéltartályokba kerül sor, melynek időtartama 10-20 nap lehet. Hordókba (francia tölgyfahordó, 35%-a új) csak az almasavbontást követően fejtik és ott 16 hónapig érlelik palackozás előtt.
Ajánljuk hozzá:
Amennyiben ajándéknak szánja, válasszon hozzá különleges díszdobozt is, melyet gravírozással egyedivé téve igazán személyessé varázsolhatjuk ajándékát.
Saját fogyasztás esetén tárolásukhoz válasszon az oldalunkon található fa, kovácsoltvas és további egyedi bortartók közül.
Az igazi ínyencek pedig feltétlenül nézzenek rá bon-bon és delikátesz kínálatunkra, ahol különleges édességekkel, borkocsonyákkal, pástétomokkal és egyéb finomságokkal várjuk.
Borvidék: | Franciaország |
Fajta: | Vörös cuvée |
Karakter: | Testes, telt, csúcsvörösbor |