Leírás és Paraméterek
Miért szeretjük:
Késői szüretelésű édes fehérbor. A feldebrői Gecse István a Hárslevelű fajtára fektette a hangsúlyt, számtalan édesbora létezik különböző cukortartalmakkal és mélységekkel. Ez a bor a világ legjobb Hárslevelűje címet nyerte el, egy szakmai csoda, az érlelt 6 p aszúkra jellemző gombás, kenyeres diós íz és illatvilággal, ami hallatlanul sokrétű. A hazai és nemzetközi borversenyekről 10 nagyaranyat vagy aranyat hozott el.
Mihez ajánljuk
Önmagában is tökéletes, de az édesborokhoz passzoló szokásos kéksajtok, libamás pástétomok mellé is nagyszerű élmény.
Fajta: | Hárslevelű |
Karakter: | Minőségi desszertbor |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.