Leírás és Paraméterek
Miért szeretjük:
Termelési terület: Avellino, Campania
Szőlőterület: Avellino terület
Borkészítés: Bogyózás és zúzás után maceráció 20-25 napig, 26-28° C hőmérsékleten, melyet 16 hónapos hordós érlelés követ.
Érzékszervi leírás: Mély, rubinvörös színű a borunk. Intenzív, összetett, erdei bogyós gyümölcsös ízvilág jellemzi, sok fűszerrel, földes jegyekkel. A kortyban enyhén szárító tanninokat és hosszú lecsengést érzünk. A markáns tanninok és a magas sava miatt jól eltartható ez a különleges bor.
Ajánljuk: Vörös húsokhoz és roston sült vadételekhez, vagy a vacsora utáni beszélgetésekhez ajánljuk
Mihez ajánljuk:
Vörös húsokhoz és roston sült vadételekhez, vagy a vacsora utáni beszélgetésekhez ajánljuk
Borvidék: | Olaszország, Puglia |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.