Leírás és Paraméterek
Miért szeretjük:
Olasz bor Puglia régióból.Ezt a szőlőt a Lama di Pietra dűlőn termesztik Bari északi dombjai között 350 és 450 méteres tengerszint feletti magasságban. A talaj meszes és agyagos. A szüret október második felében történik. Lágy -fermentációs kivonatolása 12 napig tart, majd ezt követi a 12 hónapos zárt acéltartályban történő érlelés. Karakteres rubinvörös szín, lila reflexekkel. A piros gyümölcs, az aromás eper és a cseresznye átadja helyét a szájpadláson a lágy, finom tanninoknak. Kitartó, testes és elegáns, tökéletesen kiegyensúlyozott bor.
PG
Mihez ajánljuk:
Karakteres liba,vagy kacsa ételekhez, szilvás, szedres, áfonyás vadételekhez.
Ajánljuk hozzá:
Amennyiben ajándéknak szánja, válasszon hozzá különleges díszdobozt is, melyet gravírozással egyedivé téve igazán személyessé varázsolhatjuk ajándékát.
Saját fogyasztás esetén tárolásukhoz válasszon az oldalunkon található fa, kovácsoltvas és további egyedi bortartók közül.
Az igazi ínyencek pedig feltétlenül nézzenek rá bonbon és delikátesz kínálatunkra, ahol különleges édességekkel, borkocsonyákkal, pástétomokkal és egyéb finomságokkal várjuk.
Borvidék: | Olaszország, Puglia |
Fajta: | Nero di Troja |
Karakter: | Minőségi testes vörösbor |