Leírás és Paraméterek
Alkohol: 12,5 %
Maradék cukor: 67 g/l
Sav: 5,6 g/l
A szőlőt zúzás és bogyózás nélkül öntöttük a fogadógaratba, majd finoman préseltük. Az egyéjszakás hideg ülepítés után a mustot acél erjesztőkádakba fejtettük, ahol a bor 3 hét alatt erjedt ki. 14 hónapot érleltük hordóban. Palackozva 2017 áprilisában. A teljes eljárás a Bét Din Cedek vallási felügyelete alatt zajlott.
Ajánljuk hozzá:
Amennyiben ajándéknak szánja, válasszon hozzá különleges díszdobozt is, melyet gravírozással egyedivé téve igazán személyessé varázsolhatjuk ajándékát.
Saját fogyasztás esetén tárolásukhoz válasszon az oldalunkon található fa, kovácsoltvas és további egyedi bortartók közül.
Az igazi ínyencek pedig feltétlenül nézzenek rá bonbon és delikátesz kínálatunkra, ahol különleges édességekkel, borkocsonyákkal, pástétomokkal és egyéb finomságokkal várjuk.