Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Lehet a bor hisztaminmentes!

Lehet a bor hisztaminmentes!

Spontán erjesztett Sauvignon Blanc. Elegáns, nem harsány. A francia vonal. Egres, bodza, pici maradék cukor. Az ázsiai ételek legjobb kísérője, de méltó párja a zöldfűszeres ételeknek és a könnyű húsoknak is. Sós sajtok mellé kóstolva új értelmet nyer.

Skrabski Sauvignon Blanc

Bodzás, egreses, csalános. Fröccshöz is.

Elegancia francia stílusban: E száraz fehérbor bár finom és visszafogott, mégis elegáns, a francia borok stílusát tükrözi.
Gazdag ízvilág: Az egres és a bodza harmonikus keveréke, kis maradékcukorral, tökéletesen kiegészíti az ázsiai ételek ízvilágát, de a zöldfűszeres fogásokhoz és a könnyű húsokhoz is ideális választás. Ha borimádó vagy, akkor feltétlen próbáld ki sós sajtok mellé fogyasztva is - új értelmet ad a Sauvignon zamatának!
Spontán erjesztés: A bor készítése során nem használnak fajélesztőt, így az erjesztés természetesen, spontán, a pincében kialakult saját élesztő- és baktériumkultúra segítségével történik, ami hozzájárul a bor meghatározó és természetes ízvilágához.
Mivel a készítés során nem használnak semmilyen mesterséges vagy állati eredetű adalékanyagot, így a bor természetes íze garantált.

Hisztaminszegény bor: a kimutatható határérték (0,01 mg/l) alatti értékkel rendelkezik. Bio gazdálkodásból származó bor.