Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Általános Szerződési Feltételek

Általános feltételek:

Az adásvételi szerződés a www.borkinalat.hu weboldalon felkínált árut megrendelő vevő és az internetes áruház üzemeltetője
Colour WineWorld Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
1136 Budapest, Balzac u. 11.
adószám: 13477723-2-41
cégjegyzékszám: 01 09 737280
mint eladó között jön létre az internetes áruház által forgalmazott termékek online adásvételére.

A szerződési nyilatkozatot Ön a megrendelés online elküldésével teszi meg. A visszaigazolás megtörténtével jön létre közöttünk a szerződés és a megrendelés teljesítésével, több hónapra történő megrendelés esetén a visszaigazolásban megjelölt utolsó teljesítés időpontjában szűnik meg.

Jelen ÁSZF elfogadásával Ön tudomásul veszi, hogy

  • a megrendelésről kizárólag elektronikus számlát állítunk ki, melyet Ön a megadott e-mail címére kap meg
  • papír alapú számlát utólag nem áll módunkban kiállítani
A megrendelés elküldésével Ön kijelenti, hogy www.borkinalat.hu weboldalon közzétett vásárlási feltételeket, tájékoztatókat megismerte, valamint tisztában van a vásárlás technikai lebonyolításával is.

 

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Az adásvételi szerződés távollevők által kötött szerződés, nem minősül írásban megkötött szerződésnek.
A szerződés magyar nyelven, a magyar jog szabályai szerint jön létre, amely alkalmazandó abban az esetben is, ha a vevő belföldi forgalomban vásárló külföldi.
Kérjük, a részletes feltételekkel ismerkedjen meg.

Jogi nyilatkozat:

A www.borkinalat.hu - a rendelkezésére álló eszközök igénybevételével - biztosítja, hogy szolgáltatása technikai szempontból is biztonságosnak minősüljön, azonban a honlapunkhoz való csatlakozás és oldalainak használata során, vagy a honlap nem megfelelő működése miatt bekövetkező károkért, az internetes hálózat esetleges üzemkimaradásából, a network hibájából, bármely nem várt technikai hibából eredő adatvesztésért, vírusból, vagy más rosszindulatú kódból eredő károkért a wineworld.hu nem felelős.

A www.borkinalat.hu oldalain megjelenő minden név, logó, grafika és bármely egyéb tartalom szerzői jogvédelem alatt áll. A www.wineworld.hu üzemeltetőjének előzetes, írásbeli hozzájárulása nélkül tilos a tartalom egészét, vagy egyes részeit másolni, bármi módon többszörözni, vagy a honlap bármely elemét felhasználni, beépíteni más honlapba, továbbá a honlapra mutató bármilyen linket létrehozni.