Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vásárlási feltételek

Megrendelés menete:
Válassza ki a termékeket és helyezze őket a kosarába. Válasszon átvételi módot és adja meg szállítási/számlázási címet, megadhatja a termékkel kapcsolatos megjegyzését egyedi igényét. Végül ellenőrizze a megadott adatokat és kattintson a "Megrendelés" gombra.
A megrendelés leadása után e-mailben (munkaidőben) fogjuk értesíteni a rendelés megérkezéséről, amellyel egyben visszaigazoljuk a megrendelés elfogadását, a rendelés nyilvántartási számának, a megrendelt árunak és a megrendelés valamennyi adatának feltüntetésével.

A kínált áru és/vagy szolgáltatás igénybevételére vonatkozó korlátozások
Alkoholtartalmú termékeinket csak 18 év feletti megrendelő illetve címzett személy esetén tudjuk értékesíteni.

Megrendelés fizetési feltétele:
A termék ismertetőjénél megtalálható a termék leírása és fogyasztói ára, mely bruttó fogyasztói ár és tartalmazza az ÁFA költségét is.
A feltüntetett árak nem tartalmazzák az esetleges kiszállítás díját.

Bolti átvétel, készpénz fizetés

Amennyiben készpénzzel kíván fizetni, kérjük, hogy nyitvatartási időben fáradjon be boltunkba legkésőbb 2 munkanappal a kért szállítási időpont előtt.
Colour WineWorld Borszaküzlet
1136 Budapest, Balzac u. 11. Tel.: +36 1 350 8722
Nyitva tartás: ide kattintva éri el

A megrendelés lemondásának módja és feltételei
Megrendelését díjmentesen legkésőbb a kiszállítás időpontját megelőző 2 munkanappal előbb változtathatja meg, mivel ezt követően már átadjuk a futárszolgálatnak a megrendelt csomagot. Természetesen a kiszállítás időpontjáig módosítható a megrendelés, de értelemszerűen a felmerülő szállítási költségek megtérítésével. Ez esetben hívja munkaidőben a +36 1 350 8722-es telefonszámot, vagy írjon: info@wineworld.hu e-mail címre. Hivatkozásul kérjük, a visszaigazoló e-mailben szereplő megrendelési számot megadni szíveskedjen.

A megrendeléssel, szállítással kapcsolatos reklamációk, elállás
Az Ön megrendeléséért az áru kézhezvételéig teljes körű felelősséget vállalunk. A hibás vagy sérült árut 5 munkanapon belül cseréljük, vagy pótoljuk saját költségünkre. Ha Ön a hibás szállítás vagy az áru szállításkori sérülése miatt eláll a megrendeléstől, akkor a már megfizetett áru ellenértékét visszafizetjük.
Az áru átvételét követően a szállítással kapcsolatos reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.
Megrendelésével és a szállítással kapcsolatos reklamációit, észrevételeit szívesen várjuk az alábbi email címen: info@wineworld.hu vagy a +36 1 350 8722-es telefonszámon, amelyre legkésőbb 30 napon belül érdemi választ adunk.

Felügyeleti szerv: XIII. kerületi Polgármesteri Hivatala Jegyző iroda

A megrendelő a megrendelt termékek átvételét követő 14 munkanapon belül 17/1999. (II.5.) Korm. rendeletben foglaltak szerint indoklás nélkül elállhat a vásárlástól, kivéve, ha a megrendelt és kiszállított áru természete a visszaszolgáltatást nem teszi lehetővé, vagy ha az romlandó. Ebben az esetben cégünk köteles a sérülésmentesen, hiánytalanul, bontatlan csomagolásban visszaszolgáltatott termék(ek) ellenértékét a visszaszolgáltatást követő legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni. Az elállási jog gyakorlása miatt felmerült, visszaszállítási költségeket a megrendelő viseli.


Működésünkre az alábbi főbb jogszabályok az irányadók:

2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelemi szolgáltatások, valamint az információs tartalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről
1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról
17/1999. (II.5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről
1997. évi CLV. törvény a fogyasztóvédelemről
1959. évi IV. törvény a Polgári Törvénykönyvről


Jogorvoslati szervek:

NFH Közép-magyarországi Regionális Felügyelősége
Nemzeti Hírközlési Hatóság
Pesti Központi Kerületi Bíróság