Leírás és Paraméterek
Miért szeretjük:
Olasz bor Puglia régióból. Lágy -fermentációs kivonatolás 15 napig. A préselés után almasavbontás zajlik, majd 6 hónap
acéltartályban tárolják. Ezután hordós érlelésre kerül sor.
Érzékszervi jellemzők: rubinvörös színű gránát, az orrnak intenzív, tartós és
gyümölcsös. Testes, csersav és kiegyensúlyozott. Csokoládés, krémes jegyek. ez az a vörösbor aminek az íze hetekig ott marad a szánkban.
PG
Mihez ajánljuk:
Karakteres liba,vagy kacsa ételekhez, szilvás, szedres, áfonyás vadételekhez, érett camemberthez.
Ajánljuk hozzá:
Amennyiben ajándéknak szánja, válasszon hozzá különleges díszdobozt is, melyet gravírozással egyedivé téve igazán személyessé varázsolhatjuk ajándékát.
Saját fogyasztás esetén tárolásukhoz válasszon az oldalunkon található fa, kovácsoltvas és további egyedi bortartók közül.
Az igazi ínyencek pedig feltétlenül nézzenek rá bonbon és delikátesz kínálatunkra, ahol különleges édességekkel, borkocsonyákkal, pástétomokkal és egyéb finomságokkal várjuk.
Borvidék: | Olaszország, Puglia |
Fajta: | Nero di Troja |
Karakter: | Minőségi testes csúcsvörösbor |