Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vinturi dekantáló torony

19.900 Ft
Menny.:db
Elegáns  dekantáló torony, mely bölcsőként szolgál a Vinturi dekantálónak és kényelmesebbé teszi a bor szellőztetését. A kortárs dizájn miatt bármely asztal, pult, vagy otthoni bár dísze lehet. Az innovatív két darabból álló kialakítás megkönnyíti a tárolását és tisztítását.

Leírás és Paraméterek

Elegáns torony, mely bölcsőként szolgál a Vinturidekantálónak és kényelmesebbé teszi a bor szellőztetését. A kortárs dizájn miatt bármely asztal, pult, vagy otthoni bár dísze lehet. Az innovatív két darabból álló kialakítás megkönnyíti a tárolását és tisztítását.

A borospoharat a toronyba a fej alá rakjuk és átöntjük rajta a bort. Ezzel elérjük mintha hagyományos dekanterben 2-3 órát szellőztetnénk a bort.

A mai rohanó világunkra kitalált igazi gyors dekantáló szerkezet. Egy nem túl kifinomult izlelőkkel megáldott ember is érzi a szignifikáns különbséget ha a bort megkóstolja csak simán illetve ezen átöntve. Ugye a bor hosszú ideig be volt zárva a palackba és amikor kinyitjuk akkor érintkezik először a levegővel. Ennek hatására nemcsak az illatvilága bontakozik ki hanem az egész izszerkezete is átalakul. Ezért fontos minden komolyabb bort alaposan dekantálni.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.