Leírás és Paraméterek
A Brunch Time! Trend Selection termékcsaládunk tagja, ez a kis „desszert”. A kellemesen édes ízvilág kiválóan harmonizál a libamájjal, lassan búcsúzik, és cseppnyi fahéjjal cseng le. Az aszalt vörösáfonya (Viblance) különlegessége, hogy nem cukrozott, az édes ízvilágát egy kiváló minőségű almasűrítménynek köszönheti.
Krémes, kellemesen édes, kenhető.
Egy általános hétköznapot is képes ünneppé varázsolni, hiszen a libamáj teljes karaktere mutatkozik meg, köszönhető ez a Royal Paté Technology kíméletes eljárásának…
Libamáj tartalom: 60%, melyet a libahússal varázsolunk még kenhetőbbé, még „bruncholósabbá”, és a cukrozatlan aszalt vörösáfonyával tesszük különlegessé.
A Royal Paté termékek Európában egyedülálló, Real Food termékek, melyek az élelmiszerkultúra fejlődésének eleget téve, üveges kiszerelésűek, és nem tartalmaznak, a hízott libamáj renoméjához nem illő mesterséges összetevőt, tartósítószert.
Szobahőmérsékleten tartva 2 évig őrzi meg frissességét,
de fogyasztás előtt 3-4 óra hűtés javasolt a tökéletes ízvilág, és állag elérése érdekében.
RoyalPaté Brand:
A Royal Paté kreatív, inspiráló, modern kereskedelmi és fogyasztói aurával definiálja újra a luxus fogalmát az igényes fogyasztók számára.
Egy olyan kifinomult, Európában egyedülálló paraméterekkel rendelkező jövőterméket alkottunk meg, amelyet a rendkívüli élvezeti érték, a természetes, kiváló minőségű és nyomon követhető összetevők, a kíméletes, adalékanyagoktól mentes feldolgozási eljárások jellemeznek, amit a hízott libamáj, és az igényes fogyasztó egyaránt megérdemel.